A  Soudal Csoport a legnagyobb önálló európai gyártója a tömítőanyagoknak, ragasztóknak és poliuretán haboknak a professzionális és lakossági felhasználók piacán.

 

fa ablak

 

Ha műanyag ablakaid vannak, akkor valószínűleg nem lesz szükséged erre a szigetelésre, azonban a fa ablakoknál már más a helyzet.

A fából készült ablakok több évtizedekig is jól szolgálnak, viszont erre az anyagra általában jellemző a sok kis repedés. A keletkező repedések és rések szinte láthatatlanok, lehet, hogy észre sem veszed a problémát, különösen akkor, ha a ház fűtése jó. De ha a ház hideg lesz, akkor ez a probléma megoldást igényel.

 

A Soudal meg tudja menteni a helyzetet, sőt még saját magad is meg tudod oldani a problémát, nem kell szakembert megbízni.

soudal logo2

 

 

SOUDAL rögzítő hab GENIUS GUN applikátorral

A felhasználók képesek pontosan adagolni és ellenőrizni a hab áramlását, ami csökkenti a fogyasztást. A szabadalmaztatott GENIUS GUN applikátor biztonságos kezelhetőséget biztosít egy kézzel, és lehetővé teszi egy részlegesen kiürített ballon többszöri felhasználását és hosszú távú tárolását. A habbal a téli kivitelben alacsony hőmérsékleten dolgozhat.

 

Soudafoam Professional 60

Professzionális termékcsaládú, csúcsminőségű tömítőhabos pisztoly, 60 literes hozammal, kiváló tapadással a legtöbb építőanyaghoz. A polimerizációs idő 30-45 perc. A hab nagy sűrűségű. Egy speciális "téli" formula lehetővé teszi, hogy alacsony hőmérsékleten akár -10 ° C-ig is dolgozzon.

soudafoam

 

Tehát, ha úgy döntesz, hogy leszigeteled az ablakokat, akkor először meg kell határozni, hogy hol jön be a hideg levegő. Ezt nedves kézzel el lehet végezni, úgy, hogy az ablakkeretek mentén végighúzod az ujjad, vagy gyertyát gyújtasz és látod, hogy a láng iránya megváltozik.  Ha megtaláltad a repedéseket, minden ilyen hibát fel kell tölteni a Soudal habokkal.

 
Az ablakokon sok hő el tud távozni, ezért érdemes odafigyelni erre a láthatatlannak tűnő problémára. Akár a fűtési költségeiden is spórolhatsz!
 
Kereskedésünkben megtalálhatod a Soudal termékeit! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre az ország 11 pontján.