SZÍVESEN SEGÍTÜNK:
06 70 511 3340

 

 

 

 headerkep almennyezet2

Üdvözöljük szakáruházunk honlapján!
Cégünk építőanyag kereskedelmével foglalkozik már 30 éve. Országosan 11 telephellyel várjuk kedves vásárlóinkat, hogy segíthessük legjobb tudásunk szerint a megfelelő hőszigetelő, hangszigetelő termékek kiválasztását, továbbá, hogy a legjobb áron vásárolhassák meg termékeinket!

nyitvatartasNyitva tartás: H-P: 07-15h  
phoneTelefonszám: 06 70 511 3340

 

Álmennyezet, tartószerkezetek


 
Ásványszálas álmennyezeti lapok, fém lapok, fa álmennyezeti lapok a természetes- meleghatású terek kialakításához.

Raktárkészletünk alaptermékei közé tartozik a irodákban, oktatótermekben, közintézményekben használatos kazettás álmennyezet tartószerkezete, illetve a tökéletesen beleillő ásványszálas / fém vagy fa kazettás lapok.

Tartószerkezetetek:

   

tartószerkezetek

 
Legkedveltebb laptípusok:
 
 
 
Armstrong lapok2
 
Raktárkészlet ellenőrzésért hívjon bizalommal!
06 70 511 3340

 

 


További típus megrendelés alapján,de rövid határidővel!

GYÁRTÓK
amf
SZOLGÁLTATÁSAINK

 ajanlat gyors árajánlat készítés
arkalkulator  gyors költség kalkuláció
engineer  szaktanácsadás – telefonon, e-mail-ban
home  házhoz szállítjuk Önnek
szallitas  ingyenes kiszállítás nagyobb tétel vásárlásakor 

 RS WWv Bmb Adena 52d

akcios
 

 

 

 

 

 

 

 

GIPSZKARTON ÁRUHÁZ, AHOL IDŐT IS SPÓROLHAT

 

Több száz termékből álló palettánk országszerte elérhető raktárközpontunkban. Velünk időt takaríthat meg, hiszen nálunk online is vásárolhat.
Ha nincs ideje, hívja bátran szakértő munkatársainkat, segítenek a megfelelő termékek, gipszkarton, álmennyezet, revíziós ajtó megtalálásában. Szakértő munkatársainknak akár telefonon is leadhatja megrendelését.
Megrendelés esetén, a terméket kiszállítjuk az építkezés helyszínére, speciális szállító eszközeinkkel még az emeletre is felszállítjuk az építőanyagot.

 

 

 

 

 

 
okGIPSZKARTON RAKTÁRKÉSZLETRŐL
AZONNAL

Gipszkarton szakáruház széles választékát közvetlenül a saját raktárkészletünkből biztosítjuk megrendelőink számára.okGYORSABB MEGRENDELÉS
KEDVEZŐ ÁRAK

Gipszkarton szakáruház  a magas minőség mellett fokozottan figyelünk az ár-érték arány kedvező szinten tartására és a gyors kiszolgálásra. okGIPSZKARTON HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
AKÁR EMELETRE IS

Gipszkarton szakáruház szinte egyedülálló módon megkönnyíti a megrendelt termékek kiszállítását, sőt, igény esetén 12 m magasba történő emelését.

 

 

 

SZÍVESEN SEGÍTÜNK:
06 70 511 3340

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.