image001 (2).png

Minőség és elegancia,

Domoferm beltéri ajtók 

 

Egy beltéri ajtó döntően hozzájárul lakásunk, munkahelyünk jellegének meghatározásában. Amellett, hogy felosztja és ezzel elválasztja egymástól a különböző helyiségeket, szerepet játszik a kellemes, biztonságos környezet kialakításában, a jó közérzet megteremtésében. 
Napjainkban már rengeteg különböző típusú beltéri ajtó közül válaszhatunk. Anyagát, színét, funkcióját, szerkezetét tekintve szinte kimeríthetetlen a választék. Mielőtt azonban elhatároznánk magunkat egy termék mellett, meg kell vizsgálnunk, hogy milyen falazatba kerül az ajtó, illetve át kell gondolnunk az adott helységek funkcióját. Mint ahogy egy lakás, vagy épület helyiségei is különböznek, épp úgy az ajtóknak sem kell feltétlenül egyformának lenniük. Választhatunk egy- vagy kétszárnyú, szabvány, vagy akár egyedi gyártású ajtókat. Mivel ez egy hosszú távra szóló befektetés, át kell gondolunk a műszaki paramétereket, az igénybevétel jellegét és a saját esztétikai elvárásainkat, hogy életvitelünkhöz leginkább illeszkedő darabbal tegyük szebbé otthonunkat.

A beltéri ajtók manapság már nem csak egyszerű nyílászárók, hiszen előfordulhat, hogy speciális igényeket kell kielégíteniük – pl. tűzgátlás, füstvédelem, zajvédelem, hővédelem, betörésvédelem. A megnyerő esztétika mellett a DOMOFERM termékeket a magas minőségű funkcionalitás jellemzi, így minden igényünkre megoldást kínálnak. A DOMOFERM ajtók előnyei a világos, modern megjelenés, minőség, illetve a hosszú élettartam. A márka képviseli a tökéletes formatervezést, innovációt és biztonságot. Akár szabványmegoldásokban gondolkodunk, akár egyedi igényünk van, legyen az lakóépület, vagy egyéb ipari létesítmény – minden területen sokoldalú termékkínálattal találkozhatunk.

TREND US4xx
Személyes lakókörnyezetünk esztétikai kialakításának megkülönböztetett jelentősége van. A trendek folyamatosan változnak, de az elegancia és a funkcionalitás kapcsolata tartós marad.

A TREND US4xx egy elegáns ajtómodell belső terekhez, amely számos opcióval és extra funkcióval minden ötletre nyitott. A felületek pontos illeszkedése az ajtólap és a tok között, valamint a 40 mm ajtólap vastagság az, ami gondoskodik az ajtó elegáns megjelenéséről. Egyéni elképzeléseink is teret adhatunk, hiszen az ajtó négy különböző felülettel, különféle üvegezésI megoldásokkal, egyedi vasalatokkal és többféle kilinccsel rendelhető.

Bevonat
Az UV-álló, magas értékű alapkezelésből adódóan magas minőségű felületet kapunk. Opcionálisan porszórás bármilyen RAL színben elérhető.


image001.png

 Termékjellemzők:
• Többfunkciós ajtó, igény szerint T30-as tűzgátlással
• Falc nélkül, stumpfosan záródó
• 40 mm ajtólap vastagság, teljes felületen ragasztott
• 1- és 2-szárnyú kivitel, standard és egyedi méretekben

• Különféle üvegezési opció
• Füstvédelem lesüllyesztett padlótömítéssel vagy ütközőküszöbbel
• Sokrétű variációs lehetőség
• Felső ajtócsukók karos vagy csúszósínes verzióban
• Fal- és tokcsatlakozás kőműves falazatokhoz (beton, téglafalazat, könnyűbeton)
• Fal- és tokcsatlakozás szerelt falazatokhoz
• Tokok 100 mm profilszélességtől gyártva
• Felül és oldalvilágítós tokkal is elérhető (T0 ajtó esetén)
• Felület: SZABVÁNY (alapozott); PRISMA (RAL-porszórt); PLATAL (műanyagbevonatos fadekorban); STAINLESS (nemesacél

Felület
A teljes felületen ragasztott ajtólap nagy stabilitást garantál sík, egyenletes felülettel.

Pántok
A TREND ajtósorozat minőségi objekt pántszerkezettel van ellátva, amely három dimenzióban beállítható. Opcionálisan rozsdamentes kivitelben, vagy kívánt RAL színben is kérhető.


SLIDE ST4xx
Egy tolóajtó számos előnnyel bír. Többek között helytakarékos és igazán egyedi megjelenéssel bír. Legfőképp a modern lakáskoncepciók kínálnak ideális teret ennek a megoldásnak. Akár fal előtt, akár falban futó kivitelezést választunk, a DOMOFERM tolóajtó az egyszerű, gyors szereléssel, nagyfokú stabilitással és tetszetős esztétikával kitűnik a sorból. A tolóajtók a falba betolva láthatatlanok, szükség esetén azonban a hagyományos ajtóhoz hasonlóan gyorsan elválaszthatjuk a teret. Ez a speciális megoldás ideális konyhákhoz, szekrény és lakóterekhez, irodákhoz, de akár raktárakhoz is.

Bevonat
A GEZE futósín felfüggesztést egy felcsíptethető burkolat takarja el, amely finoman integrálódik a tok szerkezetéhez. Szerszám nélkül eltávolítható.

Színelés
Szerelt falban futó szerkezet esetén az ajtólap a tokkal színelve zárul. A homlok húzófogantyú a visszahúzást szolgálja.

Vasalatok
A kagylófogantyú, valamint a homlok húzófogantyú az ajtólapban biztosítják az elegáns megjelenést.


Termékjellemzők:• Tömör ajtólap horganyzott acélból, teli, vagy üvegezett kivitelben
• Ajtólapvastagság 40 mm

• Kagylófogantyú és homlok húzófogantyú

• Üvegezésnél tisztaüveg, és formatervezett üvegezés alternatívaként 

• Opcionálisan zár és cilinder
• Felület: SZABVÁNY (alapozott); PRISMA (RAL-porszórt)


A DOMOFERM ajtók lehetőséget nyújtanak Önnek egyedi igényei megvalósításához. A termékek széles kínálata megtalálható cégünk országos hálózatának üzleteiben. Kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.