DOMOFERM BELTÉRI AJTÓK  DOMOFERM

 

 

Az életminőség sokunk számára a szabadidővel kezdődik. Az ember ilyenkor gondtalan kikapcsolódásra és pihenésre vágyik. Éppen ezért a szállodáknak, rendezvénycsarnokoknak, szabadidőközpontoknak és más intézményeknek a tervezési, kivitelezési munkálatoknál figyelemmel kell lenniük arra, hogy nagyon magas követelményeknek kell megfelelniük a nyílászárók terén is.

 

 

Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk Európa egyik vezető acél- és tűzgátló ajtó, valamint ajtótok gyártócégének termékeivel, a Domoferm ajtókkal. Ha fontos számunkra a minőség, akkor velük nem fogunk mellényúlni. Professzionális, hozzáértő tanácsadás mellett magas értékű termékeket kínálnak úgy, hogy a zajvédelemnek, biztonságnak és az esztétikai elvárásoknak is eleget tesznek. Tisztában vannak vele, hogy mindezek a tényezők hozzájárulnak a vendégek elégedettségéhez akkor is, ha nem mindig válnak tudatossá.

 

A Domoferm termékpalettáját úgy alakította ki, hogy a különböző területek eltérő igényeinek elegét téve, mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Ha már a minőségi szórakozásnál, a rendezvénytermek kialakításánál járunk, akkor a PREMIUM termékcsaláddal érdemes közelebbről is megismerkedni.

 

PREMIUM US6xx

A PREMIUM US6xx egy feltűnően szép ajtó minden felhasználási területre, ahol a külalakra és a funkcionális minőségre helyeződik a hangsúly. Nyilvános térben, rendezvény épületekben, kórházakban, múzeumokban tökéletes megoldás a PREMIUM sorozat, nemcsak az esztétikai tulajdonságai, hanem a magas biztonsági értéke által is.

PREMIUM US6XX

Ez a multifunkcionális ajtóelem 64 mm ajtólap vastagsággal, egy- vagy kétszárnyú változatban is elérhető. A maximális rugalmasságot kielégítve az építészetben és térkihasználásban a PREMIUM sorozat tagjait helyezzük előtérbe, melyek akár egyedi méretekben is rendelhetők. Kreativitás terén ez a modellsorozat nem hagy kívánni valót maga után: számos felület változatból, különféle üvegezési opcióból választhatunk.

Biztonsági felszerelésének köszönhetően választhatunk zaj-, tűz- és füstvédelemre kialakított változatot ugyanúgy, mint pánikrendszerrel szerelt verziót. A hozzátartozó zár és kilincs kínálat szintén igen széles.

 

PREMIUM US6XX 02

 

Sokszínű megoldások

A DOMOFERM ajtók kidolgozott részletekkel, igényes formatervezéssel támogatják az építészetet, legyen szó akár múzeumokról, irodaházakról, vagy sportlétesítményekről. Számos egyéb funkció garantálja ezenfelül a komfortot és a maximális biztonságot.

Süllyesztett kilincs: A PREMIUM ajtó vonzó építészeti hangsúlyokat teremt, melyek tökéletesen illeszkednek egy modern belső környezetbe.

Integrált ajtócsukó: A PREMIUM ajtó opcionálisan integrált ajtócsukóval is kapható. Ezáltal ez a szerelvény kívülről nem látható.

Pánikrendszerek: Vészhelyzetekben fontos, hogy a helyiségeket minden személy biztonságban el tudja hagyni. A Domoferm által kínált rendszerek megfelelnek az EN179 és  az EN1125 szabványoknak.

 

DETAILS 01  DETAILS 02

 

Termék jellemzők

ƒ Multifunkcionális ajtóelem;

ƒ Falc nélküli, stumpfosan csukódó;

ƒ 64 mm ajtólap vastagság, teljes felületen ragasztott;

ƒ 1- és 2-szárnyú kivitelben, egyedi méretekben is;

ƒ Különféle üvegezési opciók szögletes vagy kerek kivitelben;

ƒ Füstvédelem süllyeszthető padlótömítéssel vagy ütközősínnel;

ƒ Sokrétű felszereltségi opciók;

ƒ Széleskörű választék zár változatokban és biztonsági felszerelésekben;

ƒ Felső ajtócsukó karos, csúszósínes kivitelben, ITS opciónként;

ƒ Fal- és tokcsatlakozások kőműves falazatokhoz (beton, téglafalazat, könnyűbeton);

ƒ Fal- és tokcsatlakozások szerelt falazatokhoz;

ƒ Tokok 100 mm profilszélességtől;

ƒ Felület: SZABVÁNY (alapozott)

               PRISMA® (RAL-porszórt)

               PLATAL® (műanyag bevonatos fadekor)            

   STAINLESS (nemesacél).

 

 

A Domoferm termékek széles skáláját megtalálja cégünk kínálatában. Ha tanácsra lenne szüksége a megfelelő választással, illetve beszereléssel kapcsolatban, kérje kollégáink segítségét személyesen az ország 11 pontján, vagy keressen minket a honlapunkon található elérhetőségek egyikén.