Otthonunk kialakítása, felújítása során számos eltérő felülethez történő rögzítési feladattal találkozunk. Ilyenek például képek, dísztárgyak, tükrök, de akár polcok felhelyezése, vagy szegélylécek ragasztása. A különböző angyagok más és más rögzítéstechnikát igényelnek. A nehezebb tárgyakhoz érdemes szakembert hívni, az egyszerűbb eseteket pedig akár mi magunk is megoldhatjuk.

Ha nem szeretnénk, vagy nincs lehetőségünk szögelni, fúrni, tiplizni, akkor választhatjuk a gyors és egyszerű rögzítési technikát, a ragasztást. A Soudal hatalmas termékkínálattal rendelkezik a ragasztók terén, melyek közül számos termék használható kül-, és beltéri munkálatokhoz egyaránt.

 

home3

 

 

T-Rex Extreme Power

 

Az aranyszínű T-Rex Extreme Power szerelőragasztó a Soudal legújabb fejlesztése, mely 400kg/m² azonnali tapadóerővel bír a teljes felület ragasztása esetén. Így nemcsak kiváltja a szögeket és csavarokat, hanem számos élethelyzetben megkönnyíti a szakemberek és a hobbi barkácsolók mindennapjait.

soudal t rex

 

A legkorszerűbb SMX polimer összetétel gondoskodik arról, hogy a legtöbb alapfelületen alkalmazható legyen, például: beton, tégla, vakolt falfelület, gipszkarton, fa (OSB lap, rétegelt lemez, bútorlap), csempe, üveg, fém, műanyag (PVC). A termék oldószermentes, ezért az érzékenyebb anyagokhoz is bátran használható, mint például tükörhöz, polisztirolból készült lapokhoz, dekorelemekhez. 

 

Szinte mindent ragaszt, amit el tud képzelni a házon belül és kívül

A T-Rex Extreme Power ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért beltéren és kültéren is bátran használható. Postaládák, levélszekrények, házszámok, kőfurnér lapok, beton fedlapok, ablakpárkányok, külső takarólécek, vagy akár 3 dimenziós dekorelemek, reklámtáblák, ragasztására is ideális.

 

A belső falra való ragasztás új dimenziója nyílik meg

Napjainkban egyre divatosabb a fából készült dekorelemek, laminált padlólapok, burkolólapok rögzítése a falfelületre, ez az extrém erős azonnali tartás miatt nem okoz problémát.

home1

 

Szegélylécek ragasztásánál a T-Rex Extreme Power nagyon jól betapad, kitámasztást nem igényel. Fal- és padlófűtésnél a fűtési rendszer és vezetékezés sérülékenysége miatt a fúrást érdemes elkerülni. Ezekben az esetekben a ragasztás ajánlott helyettesítője a tiplis és csavaros megoldásnak.

 

A tükör ragasztás sohasem volt még ennyire egyszerű

 

home2

Az azonnali tapadóerőnek köszönhetően a tükrök rögzítése lényegesen gyorsabb, a ragasztó már az első másodperctől tart. A felülethez való illesztés után nem szükséges alátámasztani. Ugyanakkor a hagyományos kontakt ragasztókkal és kétoldalas ragasztószalagokkal szemben, még van korrigálási lehetőségünk. Mindez várakozás nélkül, fúrt konzolok használata nélkül.

    soudal t rex glue

 

A T-Rex Extreme Power felhasználási javaslatát, illetve további alkalmazási ötleteket láthat a Soudal Youtube csatornáján található kisfilmekben, illetve a Soudal oldalán!

 

 

Az új T-Rex Extreme Power főbb tulajdonságai:

  • Extrém erős azonnali tapadás: 400kg/m²
  • SMX® Hibrid Polimer bázis
  • kiváló tapadás szinte bármilyen, akár nedves felületen is
  • Jó időjárás és UV állóság
  • Nehéz elemek rögzítésére, kezdeti alátámasztás nélkül
  • Oldószertől- és szilikontól mentes
  • Vizes rendszerekkel átfesthető
  • 24-48 óra után terhelhető
  • Helyettesíti a szöget és a csavarokat
  • Néhány percig korrigálható
  • Kiegyenlíti az egyenetlenségeket

 

A Soudal márka piacvezető szerepet tölt be a szerelőragasztók között Magyarországon mind eladott mennyiségben, mind értékben és minőségben egyaránt. Termékei széles skáláját megvásárolhatják cégünk országos hálózatának 11 telephelyén. Műszaki információkért, alkalmazással kapcsolatos kérdések esetén keressék ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.